Σας παρακαλούμε να διαβάσετε και να ακολουθήσετε τους κανόνες χρήσης του κάμπινγκ μας.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία.


Οι παρακάτω γενικοί κανόνες σκοπεύουν να προστατεύσουν όχι μόνο το Camping Καρυώτες, αλλά την ηρεμία και το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών, προτεραιότητα για εμάς. Οι κανόνες είναι απλοί, αλλά πάνω απ' όλα αποσκοπούν στη κοινή λογική, την ορθή συμπεριφορά, τον αμοιβαίο σεβασμό και ευγένεια. Είμαστε βέβαιοι ότι θα τους εφαρμόσετε πρόθυμα.
 • RECEPTION

  +

  Ώρες λειτουργίας RECEPTION: 08:00' - 23:00'

 • ΑΦΙΞΗ

  +

  Είναι υποχρεωτική η καταγραφή όλων των ατόμων που εισέρχονται ή διαμένουν στο Camping Καριώτες Beach. Κατά την άφιξη θα πρέπει να προσκομίσετε έγκυρη ταυτότητα ή διαβατήριο για την καταγραφή. Η κράτηση και η διαδικασία εγγραφής περιλαμβάνει την αποδοχή των κανόνων του κάμπινγκ.

 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

  +

  Οποιεσδήποτε αλλαγές στο κόστος της διαμονής θα πληρωθούν κατά το check out. Στη ρεσεψιόν μπορείτε να βρείτε βοήθεια και συνεργασία σε όλες τις περιπτώσεις, μπορείτε επίσης να κλείσετε εκδρομές με λεωφορείο, με βάρκα και θα έχετε διάφορες άλλες πληροφορίες. Είναι διαθέσιμα ονόματα ιδιωτικών γιατρών (διαφόρων ειδικοτήτων), τα οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ανάγκης. Η αναχώρηση γίνεται 12.00 '.

 • ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  +

  Οι επισκέπτες υποχρεούνται να καταβάλλουν τα τέλη διαμονής, όπως αναγράφεται στο τιμοκατάλογο και στην πόρτα της ρεσεψιόν για κάθε άτομο και κάθε όχημα. Οφείλουν, επίσης να επιδείξουν έγγραφο ταυτοποίησης στη ρεσεψιόν. Φίλοι των διαμενόντων οι οποίοι θέλουν να επισκεπτούν, πρέπει να ενημερώσουν τη ρεσεψιόν.

 • ΩΡΑ κοινής ησυχίας και ώρα κλεισίματος εισόδου.

  +

  ΩΡΑ κοινής ησυχίας: 23:00 - 08:00. Σε περίοδο αιχμής η ρεσεψιόν μπορεί να καθυστερήσει την έναρξη στη διάρκεια της νύχτας κατά μία ώρα. Στις ώρες κοινής ησυχίας απαγορεύεται να εκκινείται αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και τροχόσπιτα στο κάμπινγκ και γενικά κάθε είδος θορύβου ο οποίος μπορεί να διαταράσσει την ησυχία και τήν διαμονή των διαμενόντων. Κατά τη διάρκεια κοινής ησυχίας της νύχτας οι είσοδοι του κάμπινγκ είναι κλειστές, αλλά μπορείτε να έχετε πρόσβαση με τα πόδια.

 • ΜΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

  +

  Παιδιά κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται και να μενουν με τους γονείς τους ή άλλα πρόσωπα που έχουν νόμιμα την ευθύνη. Οι ενήλικες είναι υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά των παιδιών, τα οποία πρέπει πάντα να επιβλέπονται και να συνοδεύονται στην τουαλέτα την πισίνα και στην παιδική χαρά.

 • ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΞΙΑΣ

  +

  Κάθε επισκέπτης πρέπει να προστατεύει τα αντικείμενα αξίας που κατέχει. Η ρεσεψιόν αποποιείται κάθε ευθύνη για απώλεια, κλοπή τιμαλφών ή προσωπικών αντικειμένων ή ζημία που προκαλείται από τυχόν κακές καιρικές συνθήκες ή ανωτέρας βία. Στην ρεσεψιόν υπάρχει χρηματοκιβώτιο.

 • ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΆ

  +

  Να καταστρέψετε τα φυτά και τα λουλούδια, να σκάβετε τρύπες και να ανάβετε φωτιές, το κρέμασμα με σχοινιά σε δέντρα και δομών, της αλλοίωσης του εξοπλισμού κοινής χρήσης, να πλύνετε πιάτα και ρούχα έξω από νεροχύτες, να πλύνετε το αυτοκίνητό σας. Η διαχείριση του κάμπινγκ διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει, χωρίς καθυστέρηση, τους πελάτες που κατά τη γνώμη του με τη συμπεριφορά τους, διαταράσσουν την ηρεμία των άλλων ή δεν τηρούν τους κανόνες του κάμπινγκ.

 • ΖΩΑ

  +

  Τα κατοικίδια επιτρέπονται, κατόπιν συμφωνίας με την διαχείριση και σύμφωνα με το νόμο (βλέπε ορισμό των φυλών σκύλων που θεωρούνται επικίνδυνες). Θυμηθείτε να φέρετε το υγειονομικό πιστοποιητικό, λουρί και φίμωτρο για ηρεμία προς όλους τους επισκέπτες του κάμπινγκ. Τα σκυλιά απαγορεύεται να εισέρχονται στο εστιατόριο, στην πισίνα, στα δημόσια ντους και στο μίνι μάρκετ.

 • ΤΕΝΤΕΣ, ΤΡΟΧΌΣΠΙΤΑ, ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ, ΜΟΤΟΣΙΚΛΈΤΕΣ, ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

  +

  Αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες μπορούν να σταθμεύουν κοντά στην σκηνή ή το τροχόσπιτο. Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των επισκεπτών στο κάμπινγκ, υπενθυμίζουμε τους οδηγούς ότι το όριο ταχύτητας εντός του κάμπινγκ είναι 5 χλμ/ώρα. Δεν επιτρέπεται να αφήνετε στο χώρο, ακατοίκητο τροχόσπιτο ή σκηνές.

 • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

  +

  Σημαντικό: Αυτή η πισίνα δεν επιβλέπεται από ναυαγοσώστη. Είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 09:00' - 15:00' & 17:30' - 20:00'.

  ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ

  * Δεν κάνουμε μακροβούτια στην πισίνα
  * Ελέγξτε το βάθος από την είσοδο
  * Δεν ρίχνουμε σκουπίδια στην πισίνα
  * Μην κολυμπάτε αμέσως μετά το φαγητό
  * Παιδιά κάτω των 15 ετών θα πρέπει να εποπτεύονται από τους γονείς τους
  * Πάρτε ένα ντους πριν την είσοδο
  * Μην κολυμπάτε την νύκτα στη πισίνα

 • ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΡΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ

  +

  Την ημέρα της άφιξης η διαμονή θα είναι διαθέσιμη από 08:00 και την ημέρα της αναχώρησης πρέπει να εκκενωθεί στις 12.00 π.μ. Για αναχωρήσεις μετά τις 12.00, θα χρεωθείτε με μία επιπλέον ημέρα. Οι θέσεις κατασκήνωσης είναι εξοπλισμένοι με ηλεκτρικό ρεύμα 220 V/3 Α. Τα καταλύματα δεν μπορεί να καταληφθούν από μεγαλύτερο αριθμό ατόμων από ό, τι συμφωνήθηκε με τη ρεσεψιόν, διαφορετικά η κράτηση θα ακυρωθεί. Λάβετε μικρά μέτρα οικονομίας, όπως το να σβήνετε το φως και το κλιματιστικό όταν δεν χρειάζεται, κλείστε τη βρύση του νερού κλπ. Αποτελεί σημαντική συνεισφορά στο οικοσύστημα στο οποίο μπορούμε όλοι να ζήσουμε.
  Σε περίπτωση καθυστερημένης άφιξης ή πρόωρης αναχώρησης, για οποιονδήποτε λόγο που δεν οφείλεται στο κάμπινγκ ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλει ολόκληρο το αντίτιμο για την περίοδο κράτησης. Σε περίπτωση που δεν εμφανισθείτε σε κράτηση με καταθέση προκαταβολής, η κράτηση θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι τις 12.00 π.μ. της επόμενης ημέρας: μετά από αυτό το διάστημα και με απουσία επικοινωνίας η κράτηση θα ακυρωθεί. Για το λόγο αυτό, σας παρακαλούμε να ενημερώσετε έγκαιρα για τυχόν λάθη κατά την άφιξη. Σε περίπτωση ακύρωσης θα πρέπει να μας αποσταλεί γραπτή ειδοποίηση 40 ημέρες πριν την ημερομηνία της άφιξης. Στην περίπτωση αυτή, η προκαταβολή θα επιστραφεί ολόκληρη. Σε περίπτωση ακύρωσης 20 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης επιστρέφεται το μισό(50%) της προκαταβολής. Όταν δεν υπάρχει επαρκή ειδοποίηση το σύνολο της προκαταβολής θα κατακρατηθεί. Η ρεσεψιόν εξασφαλίζει τον τύπο του καταλύματος ή χώρου που απαιτείται, αλλά δεν εγγυάται την κράτηση των.

 • ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

  +

  Σεντόνια και πετσέτες δεν παρέχονται. Η χρήση καρέκλων, ψυγείων, υπηρεσίες πλυντηρίου είναι προαιρετική. Ζεστό ντους, ομπρέλες και ξαπλώστρες για την πισίνα είναι δωρεάν. Ο τιμοκατάλογος συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ. Οι κανόνες του κάμπινγκ αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κράτησης. Ωστόσο, η ρεσεψιόν διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις τιμές για κάθε μεταβολή των φόρων (ΦΠΑ, τουριστικός φόρος. Κλπ). Η ρεσεψιόν δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σε περίπτωση ζημιών που προκλήθηκαν στο κάμπινγκ για τους ανθρώπους και της ιδιοκτησίας τους από τυχόν φυσικές καταστροφές.