Ένα κάμπινγκ σ'ένα πανέμορφο περιβάλλον.Στα ανατολικά της μαγευτικής Λευκάδας , μόλις 2 χλμ από την πρωτεύουσα, θα βρείτε το Κάμπινγκ Kariotes Beach που περιβάλλεται από διάφορα είδη σκιερών δέντρων. Εδώ θα απολαύσετε την ηρεμία και τη γαλήνη των καλοκαιρινών σας διακοπών.


Το κάμπινγκ Kariotes Beach, είναι ένα μέρος όπου η φύση οργιάζει και ευδοκιμεί η ομορφιά. Λόγω της ιστορίας, της προστασίας και το ειδικό καθεστώς, τα φυτά και τα δέντρα έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν ελεύθερα κατά τη διάρκεια ζωής τους. Το αποτέλεσμα είναι ένα φυσικό αριστούργημα. Μαγευτικό τοπίο και πληθώρα ευκαιριών για όλα τα είδη των υπαίθριων κατασκηνωτών.


Σκηνές είναι διαθέσιμες στο κάμπινγκ, και υπάρχουν επίσης τουαλέτες, ντουζιέρες και πλυντήριο. Η περιοχή Καρυώτες απέχει μόνο 2 χλμ από την πόλη της Λευκάδας και 300 μέτρα από την παραλία.
Το Κάμπινγκ Kariotes Beach θα σας προσφέρει αξέχαστες διακοπές με όλες τις ανέσεις σε ένα φιλικό, ήρεμο και φυσικό περιβάλλον.

:: Ευκολίες του κάμπινγκ


               
               


:: Ευκολίες κοντά μας


Bar   restaurant   Fishing   activities   super market   bus station   bus station   scuba

Εχετε πολλές επιλογές, γιατί το κάμπινγκ "Kariotes Beach" βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να εξερευνήσετε το όμορφο νησί μας.


Ανοικτό απο 15Aπρ. ως 1ηΟκτ.

Η πισινα μας

Περάστε τη μέρα σας στην εντυπωσιακή πισίνα μας. Ένα υπέροχο μέρος κάτω από τον ήλιο της Λευκάδας.

Περισσοτερα

Κατασκηνωση με σκηνη

Μένοντας σε σκηνή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να είσται σε άμεση επαφή με την φύση.

Περισσοτερα

Με αυτοκινουμενο

Το προσωπικό μας έχει άριστη γνώση του κάμπινγκ και έτσι μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε κάτι που να ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Περισσοτερα

Απολαύστε το κάμπινγκ κάτω από τα αστέρια της Λευκάδας και εξερευνήσετε τις μαγευτικές παραλίες μας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας! Επιπλέον, η ιστοσελίδα μας θέλει να σας διευκολύνει για θέματα που αφορούν την Λευκάδα.